Wasze opinie:

Opinie wystawione w Google:

review rating 5  Miło cicho i spokojnie, gospodarze z duzym poczuciem humoru

thumb Andrzej Muszyński
8/05/2019

review rating 5  Rewelacja. Cisza, spokój i luźna atmosfera Gospodarz daje radę 🤩

thumb Bartłomiej R
8/10/2019

review rating 5  Miejsce idealne dla rodzin z dziećmi. Pokoje, łazienka i kuchnia czyste i odpowiednio wyposażone. Przestronne, zielone podwórze, na którym pociechy mogą się wyszaleć do woli. Zadaszone miejsce na grilla i przygotowane paleniska na ogniska. Świetna miejscówka na kilkudniowy pobyt.

thumb Lesław Ambroziak
8/13/2019

Opinie wystawione na facebooku:

Nocleg u Kołodzieja
5.0
powered by Facebook
Damian Kuźmicki
Damian Kuźmicki
2019-09-03T15:29:31+0000
Super miejsce, bardzo mili i pomocni gospodarze, miejsce do zaparkowania auta, lokalizacja dobra! 5/5
Katarzyna Totoń
Katarzyna Totoń
2019-07-02T10:41:13+0000
A ja bym chciała żeby wszędzie tak było......... Gospodarze mili i sympatyczni, lokalizacja dobra, dom, podwórko, ogród, w którym biwakowałam zadbane. Niezbędna w takich miejscach infrastruktura: funkcjonalna, czysta, zadbana. Bardzo dobre miejsce dla dobrych ludzi 🙂 Pozdrawiam z Wrocławia. Kasia Totoń z rowerem 🙂read more
Rafal Maksymowicz
Rafal Maksymowicz
2019-06-18T19:05:57+0000
super ciche i tanie miejsce dla rodziny z dziecmi. Pozdrawiamy 😉
Dorota Sobiech
Dorota Sobiech
2019-06-16T17:18:16+0000
Polecam z czystym sumieniem było rewelacyjnie.😁
Tomek Popiół
Tomek Popiół
2019-05-21T17:07:07+0000
bardzo miły i kontaktowy gospodarz, miejsce na stałe zagościło w naszym planie wakacyjnym
Dorota Michalkiewicz
Dorota Michalkiewicz
2018-08-29T12:54:33+0000
Bardzo fajne miejsce. Przystępne cenowo 🙂 blisko Parku Narodowego i PTTK gdzie mozna wykupić wejście do Puszczy z przewodnikiem :). Sam właściciel przemiły i służący radą co do miejsc wartych zwiedzania. Polecamy 🙂read more
Alicja Kowalska
Alicja Kowalska
2018-08-19T04:58:01+0000
Bardzo pięknie , dużo miejsca , czysto , bardzo mili i pomocni właściciele .Przystępna cena. Spokój i cisza.Dziękujemy . Polecamy 👍👍👍👍👍read more
Alex Ka
Alex Ka
2018-06-24T06:19:30+0000
Świetne miejsce na nocleg, pod namiotem. cudownie zagospodarowane miejsce wokół domu, dla osób pragnących odpocząć w ogrodzie. Obiekt zlokalizowany blisko stacji benzynowej sklepów oraz parku (BPN). Przemiły i zabawny gospodarz oraz małóżonka. Z czystym sumieniem polecam!read more
Joanna Jabłkowska
Joanna Jabłkowska
2018-05-06T14:56:21+0000
Bardzo miło, spokojnie, czysto i za przystępną cenę. Pyszne śniadania.
Olesia Mazurek
Olesia Mazurek
2018-04-17T07:39:15+0000
Darek Łata
Darek Łata
2015-07-29T19:49:23+0000
Super miejsce pod namiot lub kamper. Bardzo dobre warunki i przystępna cena. Polecam
Ewa Szpakowicz
Ewa Szpakowicz
2015-07-24T08:26:06+0000
Zibi Mucha
Zibi Mucha
2015-07-02T17:33:52+0000
Next Reviews